Företag

Allmänt om våra tjänster

Välkommen till en flyttfirma som sätter dig i första rummet!

När kunderna får säga sitt får vi högsta betyg. På Sveriges största omdömessite rejta.se har våra kunder röstat oss ända upp till en topp 2-placering över Sveriges bästa flyttfirmor. Dessutom nominerades vi till Årets Företagare i Kalmar 2011. Men vi nöjer oss inte med detta, år 2013 vann vi upphandlingen för det Statliga RAM-avtalet för flyttning i Kalmar Län. Vi försöker ständigt utveckla vårt sätt att arbeta för att överträffa varje enskild kunds förväntningar. Tack vare vår ständiga strävan att hela tiden utvecklas som företag har även gjort oss till vinnare av Kalmar Kommuns stora upphandling 2014 för flyttjänster vilket vi är mycket stolta över.

Oavsett om det gäller bohagsflytt av en villa, städning av en lägenhet eller magasinering av dyrbar konst så har vi kunnandet och kapaciteten att genomföra uppdraget på smidigaste möjliga sätt som passar varje kund.

Ett uppdrag kan läggas upp på många olika sätt. Med en skräddarsydd lösning just för dig ombesörjer vi allt du vill ha hjälp med. Allt med största noggrannhet och omtanke. Det är vårt sätt att tacka för ditt förtroende.

Bohagsflytt

Vårt mål till dig som kund är inte att leverera en tjänst utan en upplevelse.

Magasinering

Centralt i larmat värmelager. Egen magasinsbox med lås.

Flyttservice i Nybro

Behöver ni hjälp med att flytta i Nybro? Vi är flyttfirman som hjälper er!

Flyttstädning

Fasta priser med 30 dagars besiktningsgaranti och förbesiktning.

Ömtåligt gods

Ömtåligt gods? Inga problem, fråga SVT´s program Antikrundan som är en av våra kunder.

Flyttservice på Öland

Vi erbjuder flytthjälp på hela Öland. Ska du flytta privat eller som företag? Vi hjälper dig oavsett.